Betaling

Om veiligheidsredenen worden alle bestellingen pas verzonden nadat de volledige vooruitbetaling is ontvangen. Wij bieden echter meerdere betaalmogelijkheden aan zodat u kunt betalen via de voor u meest geschikte methode.

Nadat u met succes uw producten heeft gekozen en uw bestelling heeft geplaatst, krijgt u de mogelijkheid om via een van de volgende methoden te betalen:

  • Credit Card
  • Bank Transfer (naar een Europese rekening)
  • Money Transfer (zoals PayPal, MoneyGram of Western Union)
  • Cryptocurrency (zoals Bitcoin)

De keuze van de betaalmethode is geheel aan jou, maar sommige methoden hebben meer voordelen dan andere:

Anonimiteit

Voor creditcardbetalingen, bankoverschrijvingen en geldoverdrachten is er geen garantie dat de details van uw aankoop volledig anoniem blijven wanneer u steroïden koopt. Wanneer u met cryptocurrency betaald blijft u volledig anoniem.

Snelheid

Voor bankoverschrijvingen, geldoverboekingen en cryptocurrency-betalingen kan het 1 minuut tot een paar uur duren voordat de betaling is bevestigd. Creditcardbetalingen zijn de snelste manier van betalen en worden direct bevestigd.

Kortingen

Om creditcardbetalingen te vergemakkelijken, moeten we extra kosten in rekening brengen, daarom is er geen korting bij het gebruik van deze betaalmethode. Voor bankoverschrijvingen, geldoverboekingen en betalingen met cryptovaluta brengen we geen extra kosten in rekening, wat betekent dat we de mogelijkheid hebben om 10% korting aan te bieden aan onze klanten die deze betaalmethoden gebruiken voor grote bestellingen.

Als u liever via een alternatieve methode betaalt, neem dan contact op met ons team om te kijken of er alternatieven zijn