Levering

Uw bestelling wordt direct verwerkt voor levering nadat uw betaling is gelukt.U ontvangt dan binnen 2-5 werkdagen een trackingnummer van uw bestelling. De gemiddelde duur van leveringen naar Nederland en andere Europese landen is 10 werkdagen, hoewel we niet kunnen garanderen dat er geen vertragingen optreden door externe factoren.

Verzend Locaties

We verzenden onze zendingen vanuit verschillende magazijnen naar verschillende locaties om ervoor te zorgen dat uw bestelling de beste kans heeft om succesvol te worden afgeleverd.

Grote Bestellingen Leveren

Bulkorders worden in kleinere pakketten verdeeld en apart geleverd om de kans op aankomst te vergroten.

Onderschepping

In het zeldzame geval dat uw bestelling in beslag wordt genomen, zullen we, zolang u ons een bewijs van inbeslagneming kunt sturen, uw bestelling opnieuw naar een ander adres bezorgen of u krediet geven voor een nieuwe bestelling.

Problemen met Levering

Als je je bestelling succesvol hebt ontvangen, maar een van de producten is beschadigd of ontbreekt, neem dan contact op met ons team zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Om ons te helpen het probleem sneller op te lossen, verzoeken wij u ons een foto te sturen van alle items in het pakket dat u heeft ontvangen, inclusief de leveringslabels.

Als compensatie bieden wij het volgende aan:

  • Opnieuw verzenden van missende artikelen,
  • een gedeeltelijketerubetaling,
  • een waardebon voor toekomstige aankopen,
  • of een kortingsbon.

Als u meer informatie wilt over de levering, neem dan contact op met ons team en wij beantwoorden graag al uw vragen.