Over ons

Welkom op Synergy-bmx.com!

Wij zijn een team van fitnessliefhebbers die deze webshop hebben gemaakt als een eerlijke, directe en betrouwbare online winkel voor anabole steroïden.

We bieden alleen originele formules

We verkopen alleen producten van apotheekkwaliteit die de kwaliteitscontroles hebben doorstaan ​​en zijn vervaardigd door de oorspronkelijke farmaceutische bedrijven. We werken rechtstreeks samen met de producenten, zodat u er zeker van kunt zijn dat de artikelen die u ontvangt echt zijn.

Steroïden worden, net als alle andere medicijnen, geleverd in de fabriek verzegelde verpakkingen die u bij uw plaatselijke drogisterij kunt kopen, en we verkopen ook injectieflacons en ampullen.

Gerenommeerde fabrikanten, zoals Alpha Pharma, bieden de mogelijkheid om de legitimiteit van het product te verifiëren op een speciale website. Daarom kunt u altijd de authenticiteit van het product dat u hebt ontvangen bevestigen door te kijken naar de batchcode die op de zijkant van de verpakking van elk product is afgedrukt.

We bieden makkelijke betaalopties

In tegenstelling tot andere aanbieders van steroïden, bieden wij onze klanten 100% veilige creditcardbetalingen. We kunnen accepteren ook betalingenvia Bitcoin of andere betaalmethoden zoals Western Union of Money Gram (en u komt zelfs in aanmerking voor kortingen van ons als u via deze methoden betaalt), omdat ze u helpen anoniem te winkelen.

We garanderen levering

Bestellingen worden verzonden binnen 2-5 werkdagen nadat uw betaling is goedgekeurd. Trackingcodes worden binnen enkele dagen verstrekt, zodat uw bestelling online kan worden gevolgd. Mocht je bestelling toch kwijtraken of in beslag worden genomen, dan verzenden wij uw bestelling kosteloos opnieuw.

Wij hebben regelmatig hoge kortingen en uitverkoop

Elke klant die betaalt via bankoverschrijving, overboeking of in Bitcoin krijgt 5% korting op bestellingen onder de € 700.Wanneer uw bestelling meer is  dan € 700 is, komt u in aanmerking voor 10% korting.

Al onze terugkerende klanten krijgen 5% korting op elke bestelling die ze plaatsen. Als je besluit een groter bedrag van meer dan € 700 te bestellen, krijg je zelfs 10% korting, ongeacht de betaalmethode die je verkiest.